Club

Weekmenu:

Menukaarten:
Lunch
Borrel Bites
Voor- en hoofdgerechten
Dessert

Culinaire gastvrijheid op één van de mooiste plekjes van Noord-Brabant!

Mooi, sfeervol en bijzonder traditioneel. Dat is het gevoel dat het clubhuis uitstraalt. Open haard en houten vloeren en aan de achterzijde een uitzicht dat u sinds de vorige eeuwen bijna nergens meer vindt. Als het weer het toelaat kunt u heerlijk genieten op het schitterende terras met uitzicht over hole 18. Op zomeravonden is het vaak gezellig druk op het mooiste golfterras van Zuid Nederland.

Het restaurant van golfclub De Dommel wordt beheerd door Dormie BV, gastvrouw Hilde van den Berkmortel. Een enthousiast team staat in het clubhuis voor u klaar voor al uw wensen. Graag verrassen zij u met een wisselende menukaart. Reserveren is niet noodzakelijk maar zeer gewenst om teleurstellingen te voorkomen.

Het clubhuis is toegankelijk voor leden van Golfclub De Dommel, hun gasten en greenfeespelers.
Het clubhuis is geopend vanaf 9.00 uur.
De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur voor lekkere snacks, lunches, borrelhappen en diners.
Op (delen van) dagen dat de baan dicht is en/of als er, voor zover bekend, niemand meer van plan is om naar het clubhuis te komen kan het clubhuis geheel, of alleen de keuken, gesloten worden. Dit laatste betekent dat het clubhuis en de bar wel geopend zijn en er beperkte mogelijkheid is om iets te eten zoals een tosti en een kop soep.
Het blijft de intentie om dagelijks van 9.00 tot 21.00 uur open te zijn.

U kunt op de openingspagina van de website zien of het restaurant open is en/of het clubhuis en de bar geopend zijn. Dit wordt met een groen vinkje of een rood kruis aangegeven.

Leden kunnen gebruik maken van het clubhuis voor het vieren van feestelijke gebeurtenissen. Met veel genoegen wordt er een passende offerte gemaakt. Graag uw reserveringen en afspraken hierover per onderstaand mailadres wederzijds bevestigen.

Graag verwelkomen wij u, ook als u niet gaat golfen, in het gezellige clubhuis!

Clubhuis / Restaurant
Tel.: 073-551 2316 keuze 2
Email: dormiebv@gmail.com